444 5 887  Müşteri Girişi  ATS
Taşıt Tanıma Sistemi Ne İşe Yarar?
Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile tüm Shell istasyonlarında otomatik olarak yakıt almanızı sağlar.

Taşıt Tanıma Sistemi ile istasyonda hiç beklemeden, aracınızdan inmeden hızlıca yolunuza ve işinize devam edebilirsiniz.

Taşıt Tanıma Sistemi size tek bir noktadan ödeme yapma imkanı sağlar. Anlaşmalı bankalarımızda oluşturacağınız DBS hesabınızla nakit ya da kredi kartına ihtiyaç duymazsınız.

Muhasebe ve idari işlerin yükünü sırtınızdan atın. Ayda sadece 2 kez şirketinize fatura kesilmektedir.

Rakamlar çok şey anlatır Taşıt Tanıma Sistemiyle tüm araçlarınızın litre kilometre takibini yaparak yakıt tasarrufu yapabilir; dilediğiniz araçlara litre kilometre kısıtlaması getirebilirsiniz.

Artık uğradığınız her Shell istasyonunda tanınacaksınız! Türkiye'nin ilk Taşıt Tanıma Sistemi unvanına sahip Shell, 1000’in üzerinde noktada hizmetinizde!

Taşıt Tanıma Sistemi ile ayrıcalıklı müşterilerimiz arasında yerinizi alın! Shell Busines Club’ın avantaj ve ayrıcalıklarından ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Sizi Arayalım.
Yol Resmi
Çalışma Şekillerimiz
DBS : 11 Banka İle Çalışıyoruz.
Teminat Mektubu : Tüm Bankaların Teminat Mektubu Geçerlidir.
Cüzdan : Havale / Eft İle Ödeme Yapabilirsiniz.
DBS İle Çalıştığımız Bankalar
Bizden Haberler

Taşıt Tanıma Sistemi'nin internet sitesiyle ofisinizden çıkmadan filonuzu rahatça yönetebilir ve avantajlarından faydalanabilirsiniz. Pratik ve Hızlı Akaryakıt İkmali İstasyonda vakit kaybetmeden yakıt ikmali yapabilirsiniz. Ödeme Kolaylığı B...

TTS geçerli istasyon listesine ve size en yakın istasyona buradan ulaşabilirsiniz.  SHELL TTS İstasyon Listesi...

Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile akaryakıt tüketiminde kontrol ile tanıştırdığımız şirketler, Shell Filo Araç Takip Sistemi sayesinde şimdi de filo yönetiminde kontrol ile tanışıyor!   Filonuzun Anlık Kontrolü Gelişmiş harita hizmetleri,...

E-Posta Listesine Kayıt Olun!

Web Tasarım Sapka.org   ©